Betaalmethoden

Bij ons kunt u betalen per:

 

bankoverschrijving

Wanneer u ervoor kiest om zelf het orderbedrag over te maken, wordt de bestelling verstuurd zodra de betaling is ontvangen (vooruitbetaling). Het bedrag kan worden overgemaakt op onze rekening: NL33 SNSB 0926 0163 69 t.n.v. Yatra Outdoor.

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. IDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Met PayPal kunt u betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Heel wat onlinekopers zijn terecht bang om bankgegevens online door te geven aan personen of bedrijven die zij niet kennen. PayPal biedt dan een oplossing voor als veilig tussenpersoon te fungeren. Op die manier komt uw informatie niet in verkeerde handen en blijft u veilig. Bijkomende kosten PayPal betaling: 3,5% van het totale orderbedrag.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein