10 goede redenen ...

10 goede redenen om een SIGG fles te kopen!

Vier uitwisselbare en vervangbare doppen.
100% lekvrije afdichting.
Ook geschikt voor koolzuurhoudende dranken.
Hoogwaardige poedercoating.
Verkrijgbaar in een ruime hoeveelheid modellen, kleuren en prints.
Licht, sterk, duurzaam, stabiel, functioneel en hygiënisch.
Oplosmiddelvrije binnencoating die geschikt is voor koolzuurhoudende dranken en vruchtensappen.
Elastische binnencoating die de smaak van dranken niet aantast en zelfs bij het indeuken van de fles niet barst of loslaat.
Gemaakt uit één stuk recyclebaar aluminium, dus zonder kwetsbare naden.
SIGG, 'The Original' is een Zwitsers kwaliteitsproduct.

New Active Top Collection

Wat vinden onze klanten van Yatra Outdoor! Klik op de knop en lees de reviews.In de flessen van deze nieuwe collectie van SIGG zit een slimme ontwikkeling. Ervaar de nieuwe 'Active' technologie van SIGG!

Een 'State of the Art' techniek met een overdrukventiel en pre-ventilatie. Nee, SIGG heeft het hier niet over een raketaandrijving, maar over een aantal technologieën in de New Active Top (NAT) met sluitsysteem. Het geïntegreerde 'rietje' zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt drinken zonder de fles op te tillen of te kantelen.

De New Active Top is lekvrij, zelfs als u de fles op z'n kop zet. Dit is geweldig voor sporters, bestuurders van voertuigen en kinderen. Met deze dop behoord het losdraaien van een dop om te kunnen drinken tot het verleden. U drinkt, als bijvoorbeeld een bestuurder, wanneer u dorst heeft, zonder dat u het zicht op de weg verliest en zonder risico van morsen. Het lijkt erop dat SIGG de waterfles opnieuw heeft uitgevonden. Nou ja, bijna dan.